Sådan opvokser vores hvalpe

Vores hvalpe fødes og opvokser i vores stue.
Vi er sammen med hos vores fødende tæve og de nyfødte hvalpe hele døgnet de første par døgn, og indtil vi er sikre på at både tæve og hvalpe har det godt og alle trives.
I begyndelsen er de fortrinsvis i mindre "hvalpegård" i stuen, hvor de kan føle sig trygge sammen med deres mor der kan gå frit til og fra hvalpene. Når de har fået øjne og begynder at gå lidt rundt, kommer de ud i stuen når vi er tilstede og kan så rende frit rundt og lege. Når de er gamle nok og vejret er til det kommer de udenfor.
De er meget i hænder og vænnes til alle de lyde og aktiviteter der foregår i hjemmet.
Når de er gamle nok præsenteres de for både andre hunde og mennesker i alle aldre.
Vi vænner vores hvalpe til at blive håndteret på bord, de præsenteres for kam, saks, negleklip osv. dette mener vi vil gøre hvalpene rolige og trygge ved fremtidig pelspleje og evt. udstilling.
Vi forsøger i videst mulige omfang at vænne hvalpene til halsbånd, tur i snor, bilkørsel og begynder renlighedstræning inden de rejser hjemmefra.
Når hvalpene er ca. 4 uger begynder vi at fodre med hvalpefoder således at de stille og roligt fravænnes til de er 8 uger. Vi fodrer med Eukanuba og hvalpene får alle en Startpakke med når de rejser herfra.
Under fanen "Hvalpe" kan du klikke videre og se når vi har eller venter hvalpe.
og under fanen "Fotoalbum" kan du klikke dig videre til album af tidligere kuld.